Ogłoszenie

Uwaga to Forumowa Gra Bleach po zarejestrowaniu zobaczycie Całe Forum.W razie Problemów z Rejestracja pisac na gg : 11633177 - Kurosaki Ichigo

#1 2007-10-28 13:52:02

Urahara Kisuke

Były kapitan Oddziału Dwunastego

6736856
Punktów :   

Zapisy

Jesli ktos przebywa na ziemi moze tu przenocować za 200g wystarczy tu napisac a ja bede uaktualniał liste kto obecnie sie u mnie zatrzymał. Pisać też żecz jasna kto odchodzi. (oplata za tydzien za kolejny od napisania posta pobieram kolejne 200g)

Rasa:Shinigami
Energia Duchowa:120.000
Umiejętności:Wszystkie
Broń: Zanpakutou (Belihime)
Złoto:11.400g
Ranga Specjalna:
Strój:Urahary (zmocniony Mythlirem)
Ekwipunek: Maska Hollowa

Wali wygrane: 0
Walki przegrane: 0
Zabici Puści: 0

-------------------------------------------Mój Zanpakutou------------------------------------------

Moj Zabójca Dusz to: Belihime

Forma 1:Benihime w normalnej formie wygląda jak zwykła drewniana laska (na swoim końcu namalowaną ma czaszkę potrafiącą oddzielić duszę od ciała osoby do której zostanie przyłożona). Laska jest jedynie pokrowcem na broń, który skrywa klingę. Ostrze jest idealnie proste i ścięte na końcu.

Shin-Kai:Ostrze staje się szersze niż w poprzedniej formie, rękojeść przy końcu lekko zagina się na kształt litery J. Z końca rękojeści zwisa mała czerwona wstążeczka, a tuż przy końcu ostrza wisi mały łańcuszek. Specjalne zdolności Benihime: wystrzelenie wiązki energii w przeciwnika oraz tarcza krwawej mgły która chroni właściciela przed obrażeniami.

Ban-Kai:Nieznane

#2 2007-10-28 19:40:09

Abarai Renji

Zbanowany

8566017
Punktów :   

Re: Zapisy

Ja

Energia Duchowa:60.000
Umiejętności:Błyskawiczny krok,#1 - Sai (Blokada)
#4 - Hainawa (Pełzająca lina)
#9 - Geki (Uderzenie)
#58 - Kakushitsuijaku (Przyzwanie tropiących wróbli)
#61 - Rikujou kourou (Ograniczenie sześciu prętów światła)
#77 - Tenteikuura (Niebiańskie riksze jedwabnego powietrza)
#4 Hawaido Raikou (Biała błyskawica)
#31 Shakkahou - Artillería Carmesí
#33 Soukatsui (Droga Zniszczenia)
#63 Raikouhou (Tygrysia Armata Błyskawic)
#54 Waste Flame

Broń: Zanpakutou (Zabimaru),zastępcze ciało(jedno),identyfikator shinigami,rękawica dusz
Złoto:1.000G
Ranga Specjalna:
Strój:Strój Shingami

Zabici Puści: 20

-------------------------------------------Mój Zanpakutou------------------------------------------

Moj Zabójca Dusz to: Zabimaru

Forma 1:zwyczajna katana z czerwoną rękojeścią

Shin-Kai: Zabimaru staje sie większe,zbudowane jakby z segmentów, każdy z wystającym ostrym "kolcem",Zapakutou w tej formie może się
wydłużać i zawijać.Druga specjalna zdolnością Zabimaru jest Higa Zekkou-atak dystansowy używany przez Renjego np.w
wypadku zniszczenia miecza:wszystkie "segmenty" unoszą sie nad przeciwnikiem i atakują go w tym samym czasie.

Ban-Kai:Hihiou Zabimaru (Pawiani Król Zabimaru) - Całość przypomina ogromny szkielet węża,podobnie jak shikai zbudowany z segmentów,z ta różnica,ze segmenty połączone są za pomocą
reiatsu Renjego.Bankai ma wielka sile niszczącą Zabimaru jest szybki i wytrzymały,plecy Renjiego okrywa dziwny płaszcz a w dłoni nie dzierży już normalnej broni tylko ogon kościstego węża z głową przypominającą czaszkę małpy z czerwonym piuropuszem.Kolejna zaleta Bankai jest to,ze
nie może zniszczony dopóki nie zostane ciężko ranny oraz Renji moze skrecac i atakowac jak bedzie chiał..
Tak jak juz powiedzałem duchowa formą Zabimaru jest biały pawian z wężem zamiast ogona

#3 2007-10-28 19:50:10

Urahara Kisuke

6736856
Punktów :   

ok juz cie dam na liste

Ranga Specjalna:

Forma 1:Benihime w normalnej formie wygląda jak zwykła drewniana laska (na swoim końcu namalowaną ma czaszkę potrafiącą oddzielić duszę od ciała osoby do której zostanie przyłożona). Laska jest jedynie pokrowcem na broń, który skrywa klingę. Ostrze jest idealnie proste i ścięte na końcu.

Shin-Kai:Ostrze staje się szersze niż w poprzedniej formie, rękojeść przy końcu lekko zagina się na kształt litery J. Z końca rękojeści zwisa mała czerwona wstążeczka, a tuż przy końcu ostrza wisi mały łańcuszek. Specjalne zdolności Benihime: wystrzelenie wiązki energii w przeciwnika oraz tarcza krwawej mgły która chroni właściciela przed obrażeniami.

#4 2007-10-29 07:18:21

Juushiro Ukitake

Kapitan Oddziału Trzynastego

6225471
Punktów :   

ja poprosze z dwoma luzkami (dla mnie u mojego brata jegh nick to Karuna Kizamashi)

Umiejętności:Wszytkie
Broń: Zanpakutou (Sogyo no Kotowari)
Złoto:14.800
Ranga Specialna: Sensei
Strój:kapitana trzynastego odzialu,
Ekwipunek: Zastępcze ciało,Rękawica Dusz,Identifikator Shinigami

Zabici Puści: 6

Moj Zabójca Dusz to: Zanpakutou (Sogyo no Kotowari)
(Aby aktywowac 2 Forme musze wypowiedziec te słowa "Fale, bądźcie moją tarczą. Pioruny, bądźcie moim ostrzem")

Forma 1:Jest to zwykła katana. Rękojeść jest owiązana szkarłatną wstążką.

Shin-Kai:Nami kotogotoku waga tate to nare, ikazuchi kotogotoku waga yaiba to nare. Jest to tzw. Przypowieść o bliźniaczych rybach. Zanapakuto Ukitake dzieli się wtedy na dwa ostrza przypominające wyglądem haki do łowienia ryb. Obydwa ostrza połączone są paskiem z metalowymi elementami. Zanpakuto w tej formie używa technik na bazie wody i piorunu.

Ban-Kai:Tate no Nami, Ikazuchi no Yaiba. Ban-Kai! Gdy Jushiro wypowie te słowa łącząc wtedy rękojeście swoich ostrzy, następuje wtedy ostateczne uwolnienie. Pasek zamienia się w tarczę przejrzystą niczym tafla wody. Z podwójnego ostrza zaś emanują silne wyładowania elektryczne. Płaszcz Jushiro lśni wtedy na jasno-niebiesko. Dookoła przeciwników powstaje ściana wody a na niebie zaczynają się iskrzyć błyskawice

#5 2007-10-29 13:45:05

Urahara Kisuke

6736856
Punktów :   

ok zaraz wpisze was obu.

Ranga Specjalna:

#6 2009-09-06 15:35:57

Soi_Fong

Adept Shinigami

659720
Call me!
Punktów :   

Ja, wpuść mnie bo jestem byłą porucznik Yourichi

Broń:Suzumebachi
Złoto:Dużo
Strój:Kapitana 2 oddziału
Walki: nie liczyłam
Zabici Puści:Ogromna ilość

Soifon -postać występująca w mandze i anime Bleach, jedna z shinigami. Dowódca oddziałów specjalnych
oraz dowódca drugiego oddziału spośród Gotei 13. Jej zastępcą jest Ōmaeda Marechiyo.
______________________________________Zanpaktou________________________________________
Suzumebachi-to imię broni Soifon. Jego nieuwolniona forma wygląda jak standardowa katana (chociaż rękojeść przypomina bardziej te, jakie miały chińskie szable). Gdy Soifon wypowie komendę jinteki shakusetsu, Suzumebachi dosł. "Wykończ wroga śmiertelnym żądłem, Suzumebachi"), miecz kurczy się i zmienia się w żółto-czarne żądło noszone na środkowym palcu prawej dłoni.

Pierwsze ukłucie żądła naznacza przeciwnika znakiem przypominającym motyla zwanym "Znakiem Pszczelego Kwiatu" (蜂紋華 Hōmonka). Soifon opanowała tą umiejętność do stopnia, w którym znak nie zniknie dopóki ona tego nie zezwoli. Drugie ukłucie żądłem w to samo miejsce, niezależnie od mocy przeciwnika, kończy się jego śmiercią.
Imię Soifon pochodzi z języka mandaryńskiego.

Imię Soifon składa się z następujących znaków:

* Soifon (砕 sai - "miażdżyć, łamać"lub "znany, popularny"; 蜂 hachi - pszczoła).

#7 2009-12-05 22:57:21

inoue

Adept Shinigami

Punktów :   

czesc wszystkim

Jeśli chcesz mieć Sensei'a zgłoś sie do mnie 11633177

Stopka forum

RSS