Forumowa Gra Bleach
Zbanowany
uniku nie zoribłem lale blok tak zabimaru jest wielki dizeki niemu moge sie borinc na rózne sposoby mocno wale nim w ciebie tak szybk oze nie zdązyłaś nic zoribć czekam gotowy na pozycji obrony
Porucznik Oddziału Dziesiątego
Szybko wstaje i łącze moją zwinność i szybkość w formie Ban-kai z szybkim krokiem i jedną ręką zatrzymuje twój atak na mnie i przy okazji uniemożliwiam blok a drugą wbijam Ci szpony głęboko w brzuch.
Ps. Walka na chwilkę wstrzymana. Powód: Chwilowa nieobecność przeciwnika
Zbanowany
byłaś bardzo skupiona na połaćzeniu szybkości z ban kai i nie zauważyłaś keidy ja przenosze z reki od ręki zambimaru tą ręke która mnie trzymałaś ci urwałem za pmoocą zambimaru ine zablokowałaś tego ataku i nie zoribłaś uniku bo byłem tak szybki jak ty chwytam cie za łokieć reki ktora mnie atakowałaś i urywam ci ją nie zoribiłaś uniku bloku a zanpukoutu ci nie pmógl
Kiedy ja Cię trzymałam czułam że coś jest nie tak. Spadłam na plecy i odepchnęłam Cię nogami. Wiedziałam ze to Cię nie powstrzyma ale uchroni moje ręce. Teraz robie szybki krok za Ciebie i przebijam Ci lewą nogę na wylot. Nie ruszysz się a następnie przebijam Ci szyje. Nie zdążyłeś nic zrobić. Byłeś pewny że mi urwiesz te ręce.
Zbanowany
to była zasadzka która zastawiłem gdy ty upadłaś na plecy natychmiast cie puściłem wiedząc ze to zrobisz gdy mnie atakwoałaś ja przeciołem twojego zanpuokutou a on nie morze robic uniku nie masz czym sie bronic przegrałasś
Kiedy widziałam twój miecz że bierze taki zamach odskoczyłam szybko chowając ręce za siebie. Następnie robie szybki krok i drasłam Cię w rękę gdzie trzymasz miecz. Upuściłeś go bo zadana rana boli. Następnie ja go biorę do ręki i szponami łamie go. Oddaje Ci zniszczony miecz i mówię:" To chyba koniec walki"
Zbanowany
mój miecz warjuie jeźeli ja og nie trzymam albo jest w posiadaniu innej osoby i odrazu ją zabjia więc podpsiałAŚ NA SIEBIE WYROK BO MAIŁAŚ GO W RĘCE I INE MOGŁAŚ SIE ODSUNAĆ KONIEC WALKI
Nie mogłam się odsunąć mogłam go puścić i puściłam go na ziemie robie szybki krok i poderżnęłam Ci gardło. Nie miałeś się czym obronić bo twój miecz opuściłam a ty nie zdążyłeś go wziąć bo poderżnęłam Ci gardło. KONIEC WALKI
Zbanowany
Dobra Skarbie mam dośc tej walki mo zambimaru ci podcioł jak se atakowałaś więc rozwaliłaś se ryji ja cie dobjisam koniec
Zbanowany
WYGRAŁ RENJI