Forumowa Gra Bleach
Shinigami
zaczynasz
Kapitan Oddziału Jedenastego
mowie: hello
i wyciagam moje zanpakutou
Shinigami
-witaj
aktywuje forme 2 mojego zanpaktou
-powodzenia
hehe ostro zaczynasz
robie #31 Shakkahou - Artillería Carmesí
wypuszczam z rąk swoją energię wywołując silny podmuch mocy, a nastepnie odskakuje przewidujac twoj atak, potem uzywam blyskawicznego kroku do wyprowadzenia kontrataku
Shinigami
Unikam twojego ataku za pomaca błyskawicznego kroku
-Czemu tylko Ban-Kai na ciebie działa czemu tak mi sie go nie chce uzywac ale dobra.
-Ban-Kai
Aktywuje Ban-Kai
po prostu nic innego nie jest w stanie mnie zabic (niektore shi-kai moga mnie zranic)
kiedy ty aktywowales ban-kai ja szybkim krokiem podchodze cie od tylu i zanim aktywowales ban-kai wbilem ci miecz w serce (kiedy zobaczylem ze wymawiasz slowa ban-kai ruszylem w mgnieniu oka sie pojawilem i zaatakowalem zanim w pelni wlaczyles ban-kai)
Shinigami
-Nie umre nie chce umierac.
Wyciagam twoj zanpakutou z mojego serca a na mojej twarzy poajwa sie maska pustego dzieki czemu przezyje i moje rany czesciowo sie ulecza
wykonuje Getsuga tensho przed tym atakiem nie mogles sie obronic ani uciec (czyli zero blyskawicznego kroku)a przed tym atakiem nie mogles uciec bo cie przecioł na pół a ja na dodatek przebijam ci serce jeszcze.
jakos przezylem twoja getsugę, złożyłem sie do kupy i zdjalem moja przepaske z oka, co zwiekszylo moje reiatsu 2 krotnie, kiedy probowales przebic mi serce, ja zrobilem drobny unik, twoj miecz wbil mi sie w klatke piersiowa ale daleko od serca, zlapalem go jedna reka a druga w tym samym momencie trafiam z pół obrotu w twoja glowe, co niszczy twoja maske i przebija ci fragment twarzy na wylot apotem przykladam swoj miecz do twojego gardla...
walka chwilowo przerwana