Świat Bleach (Gra RPG)

Forumowa Gra Bleach

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Uwaga to Forumowa Gra Bleach po zarejestrowaniu zobaczycie Całe Forum.W razie Problemów z Rejestracja pisac na gg : 11633177 - Kurosaki Ichigo

#16 2007-10-13 04:45:25

Zaraki Kenpachi

Kapitan Oddziału Jedenastego

5594248
Punktów :   

Re: Zaraki Kenpachi vs Juushiro Ukitake

ogólnie powiedziałem 'istoty' nie bez powodu, tak samo powiedziałem, że na poziomie kapitana, co nie oznacza, że tylko kapitanowie, ale też wszyscy inni, którzy opanowali Ban-Kai

Rasa: Shinigami
Energia Duchowa: 120.000
Umiejętności: Wszystkie
Broń: Zanpakutou
Złoto: Dużo
Strój: Strój Kapitana oddziału Jedenastego

Wali wygrane: 0
Walki przegrane: 0
Zabici Puści: 0

-------------------------------------------Mój Zanpakutou------------------------------------------

Mój Zabójca Dusz to:Zanpakutou(Nie ma imienia)

Forma 1:Zwykła długa katana wyszczerbiona na calej długości ostrza.Może przebic wszystko z wyjątkiem Ban-Kai.

Shin-Kai:Brak

Ban-Kai: Brak

#17 2007-10-13 08:58:30

Hitsugaya Toushirou

Kapitan Oddziału Dziesiątego

11633177
Punktów :   

Re: Zaraki Kenpachi vs Juushiro Ukitake

Dobra Nie piszcie tu

Rasa:Shinigami
Energia Duchowa:120.000
Umiejętności:Wszystkie
Broń: Zanpakutou (Hyorinmaru)
Złoto:Wiele
Ranga Specjalna:Sensei
Strój:Strój Kapitana Dziesiątego Oddziału

Wali wygrane: 0
Walki przegrane: 0
Zabici Puści: 0

-------------------------------------------Mój Zanpakutou------------------------------------------

Moj Zabójca Dusz to: Hyorinmaru

Forma 1:  wielkością dopasowany do mojej wielkości z pokrytą błękitnym aksamitem rękojeścią zakończoną czymś na kształt gwiazdy; błyszczący i przejmujący chłodem, gdy na niego spojrzeć.

Forma 2:zwiększa się lekko, a z jego końca wyrasta długi łańcuch zakończony ostrym księżycem; może zamrażać uderzeniami; mogę też przyzwać wtedy lodowego smoka

Ban-Kai:Zanpakutou przyrasta do mnie przez lód, który moją prawą ręką (dzierżącą go) okrywa wzorem paszczy smoka, z której wychodzi ostrze; na lewą ręką nałożona jest druga, lodowa łapa; mam dwoje lodowych skrzydeł z ogonem wyrastającym w miejscu ich stky z moimi plecami oraz trzy, czteroramienne gwiazdy wiszące za mną - wyznaczają czas trzymania mojego Ban-Kai, który jest najpotężniejszy ze wszystkich wodnych i lodowych

Jeśli chcesz mieć Sensei'a zgłoś sie do mnie 11633177

Stopka forum

RSS